Horda vände till seger

Fotboll Trots underläge med 0-2 lyckades Horda AIK vända till seger med 4-3 (1-2) hemma på Munkavallen mot gästande Långaryds IF.

Strax före paus fick man till ett reduceringsmål när lagkaptenen Henric Annmo nickade en hörna i mål. Och efter nya direktiv i paus kom man ut som ett nytt lag. I 4.e respektive 5:e minuten hade man vänt till 3-2 genom mål av Arman Ashtiani och Zenelk Dautaj. Dock lyckades Lånbgaryd kvittera innan Arman Ashtiani avgjorde tre minuter före slutet med att slå en straff  imål.

Horda har en klar serieledning  och det ser mer än bra ut inför fortsättningen. Det kommer bli svårt att peta ner laget från ledarpositionen.

-Det är bara att medge att vi har ett bra läge, säger lagledaren Torsten Lindberg.

Bäst i laget var mittbacken Henric Annmo, skyttekungen Armin Ashtiani och kantspringaren Mohammed Yasir.