IFK Värnamo U 21 föll mot Helsingborg

Fotboll IFK Värnamo U 21 förlorade bortamötet med serieledande Helsingborgs IF med 1–3 (0–0)

Christian Moses. Arkivbild

Hemmalaget tog ledningen genom Adam Kaied i minut 49. 15 minuter senare kvitterade Christian Moses. I stället för som kanske man förväntat sig IFK-ledning kom hemmalaget tillbaka och gjorde 2–1 genom Emil Hellman och 3–1 genom Vilgot Carlsson i minuterna 71 respektive 78.
– I 70 minuter gjorde vi en mycket bra match men baklängesmålen var individuella misstag och det blir läropengar för vårt unga lag, säger IFK-tränaren Tony Johansson.

Ghanesiske mittfältaren Frank Junior Adjei blev klar för IFK Värnamo och han var en av lagets bättre tillsammans de 80 minuter han spelade samt Charlie Vindehall i en halvlek och målvakten Hampus Gustavsson.

IFK U 21 har en rad uddamålsförluster i serien och i dag kom den första med fler än ett mål.