Fotboll

Kärda kom tillbaka – tre mål av Dennis

Fotboll Efter storförlust senast blev det gladare miner i dag för Kärda IF.

Det blev 3–2 (1–2) på hemmaplan mot Smålandsstenar.

Matchen började annars illa för kärda. Redan efter en kvart stod det 0–2 men sakteliga kom hemmalaget in i matchen och i andrahalvlek dominerade man stort. Notoriske målskytten Dennis Andersson och lite krasslig i dag och uträttade inte mycket, men tre gånger var han sig lik med mål vid alla tillfällena.

– Vi hade hjärta i dag och det måste vi ha om vi ska vinna sådana här matcher, säger KIF-ledaren Kjell Eriksson.

Före matchen skrev Kjell på Facebook bland annat detta:
– Jag lyssnade på Thorsten Flick ”jJag reser mej igen” – två gånger för säkerhets skull. Då händer något oväntat. Det känns som modet så sakteliga återkommer. I fortsättningen lovar jag en mer ödmjuk inställning inför våra motståndare. Smålandsstenar är våra nästa gäster på Sträntevallen och det krävs naturligtvis mycket hjärta om de skall kunna besegras. Men är det något vi har så är det mycket hjärta.

Spelarna hade kanske sett inlägget för de offrade allt för sin förening. Andra halvlek visade man också upp ett bra spel.

Rickard Karlsson i målet var säkerheten själv och i övrigt extra plus till Markus ”Mackan” Eriksson, Robert Nilsson och Daniel Haj Mousa.

Efter sju matchen utan vinst kom en trepoängare för Kärda som på torsdag har tredje raka hemmamatchen när förväntade topplaget Waggeryd kommer på besök. Waggeryd har ingen seger på de fem senaste matcherna men vann tidigt i våras hemmamatchen mot Kärda med 5–0.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *