Kärda kryssade i Malmbäck

Fotboll Mötet Malmbäck - Kärda slutade 2–2 sedan Dennis Andersson svarat för båda KIF-målen..

Kärdas lagledare Åke Arvidsson var mycket nöjd med poängen i det gassande solskenet:
– Ja, men  det var inte direkt en av våra bättre matcher, säger han.

Malmbäck hade så här långt bara poäng i en av de spelade matcherna – en seger. I dag blev det påfyllning i poängkolumnen men bara med en enda. Ser man till spel och målchanser var Malmbäck bättre. Det gäller särskilt i första halvlek.

– Vi hängde med bra i 15 minuter men sedan tog Malmbäck över. I andra halvlek spelade vi sedan upp oss, säger Åke Arvidsson.

Dennis Andersson blev som så ofta målskytt och han gjorde faktiskt båda målen. Det sista kom med cirka tio minuter kvar att spela.
– Alla kämpade bra i denna gassande sol, berömmer Åke Arvidsson.
Det blev en vätskepaus i vardera halvleken och det var helt nödvändigt då det var 27 grader i den ”icke existerande” skuggan.

Extra plus till målvakten Ivan Zuna som flera gånger räddade målet från påhälsning. Andreas Finnander och Johannes Eriksson får också extra plus. Givetvis äv en måltjuven Dennis Andersson.