Klevshult är på gång

Fotboll Klevshults SK hade en tung vår men inledde höstsäsongen med att spela oavgjort borta mot tabelltvåan.

Matchen i kväll slutade 3–3 (1–1).

Blott fyra poäng fick Klevshult ihop under våren så det var nog inte många som trodde på poäng i kväll mot Aledals IK.

Jönköpingslaget hade sju segrar i våras, bland annat 3–1 på Åängsvallen mot KSK.

– Nu spelade vi mycket bättre än i våras och fortsätter vi så här tar vi en hel del poäng i höst, spekulerar tränaren Niklas Hellund.
– Vi ledde med 3–1 inför de sista 20 minuterna. Då tappade vi en del när vi flyttade bakåt, berättar Hellund.

Aledal är tunga och fysiskt starka, men KSK visade takter av klass och är definitivt på gång.

Aledal tog ledningen på fast situation redan efter fem minuter men Henrik Tält såg till att första halvlek slutade 1–1. Tält fick på ett kanonskott från 15-20 meter rakt upp i krysset.

Efter pausen tog KSK ledningen då Mathias Andersson nickade in 1–2 och sedan rullade Henrik Tält in 1–3. Men, Aledal kom tillbaka, reducerade och räddade en poäng då ett par minuter återstod.

– Ros till alla 15 som spelade och Henrik Tält var giganten, tyckte KSK-tränaren.