Fotboll

Klevshult gjorde många mål mot Bor – trots värmen

Fotboll Klevshult tog idag emot Bor som ligger sju platser neråt i tabellen. Hemmalaget rivstartade matchen med att slå in en straff efter sex minuter och fortsatte sedan att behålla det tempot, bortsett från en lite svagare period i slutet på första halvlek då de släppte in ett mål. Matchen slutade 6-1, (2-1) till Klevshult. - Värmen gjorde sitt och det blev en riktig krigarmatch, säger tränaren Anders Forsman. Artikeln är uppdaterad.

— Vi visste att det skulle bli tufft mot Bor. De har inte släppt in mycket och är täta i försvaret men vi fick en bra start genom att Edwin Forsman satte en straff. Därefter fortsatte vi att trycka på och Mattias Englund gör sedan vårt andra mål, säger Anders Forsman.

I slutet på första halvlek får dock Bor även en straff som de sätter och reducerar därmed till 2-1.

— Det blev lite rörigt efter de lyckades göra mål och vi hittar inte riktigt tillbaka. I andra halvlek går vi sedan ut med ny energi och fortsätter kriga på, varav vi sedan börjar göra mål igen, fortsätter Forsman.

Målen gjordes av Edwin Forsman (3), Mattias Englund, Douglas Kursten och Theofil Johansson.

— Värmen gjorde sitt men en stor eloge till hela laget för dagens krigarmatch. Jag vill dock lyfta fram Edwin Forsman som gör tre mål, Mattias Englund på mittfältet, Simon Henrysson framåt i planen och Douglas Kursten som jobbade på bra, avslutar Forsman.

Nästa match spelas på lördag mot Gislaved.

 

Text : Linn Törnberg

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *