Fotboll

Klevshult överraskade serieledarna

Fotboll Klevshult överraskade motståndarna genom att göra mål redan efter nio minuter men Peking var snabba på att kvittera. Klevshult gjorde sedan även ett mål precis innan paus men det hjälpte inte utan det blev tillslut förlust med 2-3, (2-1) efter en stark insats emot serieledarna. Uppdaterad.

— Jag tycker vi spelar väldigt bra faktiskt, vi var riktigt på tårna och gör en otroligt bra första halvlek, säger tränaren Anders Forsman.

Målen gjordes av Jakob Seifu Kebede och Kemal Salihbegovic.

— Sedan gör de sitt mål på en horribel domarinsats då vi skulle haft frispark sekvensen innan och på deras sista mål så var minst två gubbar offside. Det blir psykologiska mål som tar lite knäck på oss.

Forsman menar att laget presterade relativt jämnt men att mittfältet med Marin Ladan och Stjepan Pervan stack ut lite extra. Samt anfallaren Edwin Forsman som ”alltid skapar mycket oro i motståndarnas försvar”.

— Vi skulle ha haft minst en poäng, om än inte tre men den här domaren vågar inte sätta sig emot Peking. De är ju serieledare sedan känner de ju varandra lite sen innan där, domaren och spelarna. Jag skulle säga att vi förlorar matchen på domarinsatsen.

— Vi gör en bra insats men har inte riktigt marginalerna med oss och sedan hjälpte det ju inte att vi hade riktiga ”kalle anka” domare, avslutar Forsman.

 

Text: Linn Törnberg

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *