Fotboll

Klevshult vann derbyt mot Hook

Fotboll Trots att Klevshult drog på sig ett rött kort i 68:e minuten så lyckades de ändå få in ett till mål och därmed vinna med 4–2, (2–1) över Hook.

– Det var verkligen skönt med vinst idag för det var ju i princip en sexpoängsmatch, säger Klevshults tränare Anders Forsman.

Klevshult startade bäst med mål i 11:e minuten genom Ensar Hoxha men Hook var snabba att kvittera genom Oscar Persson tre minuter senare. I 17:e minuten tar Klevshult sedan återigen ledningen men denna gången genom Edwin Forsman och i andra halvlek så utökade Kemal Salihbegovic till 3–1 innan Edwin Forsman avgjorde matchen.

– Jag är oerhört nöjd med dagens insats med tanke på att vi kom till matchen med tolv spelare varav avbytaren var vår extratränare som skulle hoppa in ifall någon bröt benet, säger Hooks tränare Björn Erinder.

– Det är typiskt att vi inte skulle få ihop så mycket folk till en av de viktigaste matcherna sett både tabellmässigt och med tanke på att det var derby, fortsätter Erinder.

Anders Forsman i Klevshult vill lyfta fram målvakten Mikael Petersson, backen Ludwig Stensson och anfallaren Edwin Forsman lite extra.

– Hela laget förtjänas att lyfta fram idag och med lite skärpa hade vi kunnat göra två mål till i första halvlek men nu blev det inte så och sedan orkade vi inte riktigt på slutet, avslutar Hooks tränare Björn Erinder.

Hook spelar sin nästa match på lördag om en vecka mot Gislaved medan Klevshult spelar mot Norrahammar redan på tisdag.

 

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Klevshult vann enkelt sexpoängsmatchen
LÄS MER:  Hook föll mot tabelltvåan Habo
LÄS MER:  Hooks IF kämpar till sig en poäng
Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *