Fotboll

Klevshult vill etablera sig i femman

Fotboll Efter fjolårets avancemang från sexan vill nu Klevshult etablera sig på den högre serienivån. Till att börja med genom att hänga kvar.

Det har varit en del spelaromsättning från fjolårets lag. Triphin Muyubira har lämnat för Skillingaryd och sedan har några anslutit till Vaggeryd United istället.
– Det har försvunnit lite spelare och några har tillkommit. Men vi har fortfarande kvar en bra stomme och vi har även fått till lite spetsspelare. Sedan har vi en bra sammanhållning och grupp och det tror jag kan vara bidragande faktorer till att vi hänger kvar, säger den assisterande tränaren Anders Forsman.

”Behövde få in en ny röst”

Forsman har till denna säsong klivit ner som assisterande tränare. Istället kommer Emir Arslanovic vara huvudtränare.
– Jag har haft lite för mycket att sköta och dessutom behövde vi få in en ny röst. Så detta kommer bli jättebra, säger Anders Forsman.

Utöver den nye tränaren så tillkommer även en hel del spelare. Dessa är Nermin Bosnic, Edwin Kadiric, Mikael Petersson, Elmedin Zdionica, Zenel Dautaj, Aman Hassan Ali, Nazif Brahimi, Grga Lukic och Vitomir Lukic.

Vad blir målsättningen för er i år?
– Det är att hänga kvar i femman och bli ett mittenlag. Det är första målsättningen. Sedan får man väl utgå därefter hur det kommer se ut.

Vilka lag tror du kommer tillhöra toppen av tabellen?
– Jag tror definitivt Hallby. Sedan tror jag även att Skillingaryd kommer vara med i toppen. Peking är också giftiga. Sedan tror jag Norrahammars IK kan vara med i toppen också.

På lördag är det premiär när Bosna väntar på bortaplan.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *