Fotboll

Klevshult bröt negativ trend

Fotboll Klevshult hade ingen respekt för motståndet, IFK Stockaryd. Det skulle även resultatet visa – 1–1, och laget bröt därmed en negativ trend som man haft den senaste tiden.

Arkivbild. FOTO: Henrik Skoglund

Det var ett ruggit taggat hemmagäng som pressade högt och skapade flera bra chanser för att kunna ta ledningen. Inte helt rättvis så fick IFK Stockaryd kliva av med en 0–1-ledning efter första halvleken.

– Vi gjorde allt rätt och sedan blir det som det blir och de gör mål på en kontring, säger Klevshultstränare Anders Forsman efter de första 45 minuterna.

Klevshult fortsatte sin höga press under andra halvleken. Och kvitteringen till 1–1 skulle komma genom Edvin Forsman.

Målet, även om Klevshult hade flera möjligheter, skulle visa sig bli det sista i matchen och Klevshultsgänget bröt där med sin negativa trend.

– Ett helt annat Klevshult idag än mot Taberg. Det var ett steg i rätt riktning. Och äntligen får vi göra ett spelmål. Men jag kan tycka att vi blev bestulna på segern, då vi hade flera chanser att göra mål. Blev lite orolig att det skulle bli ett mål emot oss på slutet men vi löste det, säger Anders Forsman som ger laget otrolig mycket beröm för insatsen där några spelare var lite extra tongivande.

– Jag är otroligt nöjd med hur mitt lag aggerade där ut och poängen gör att självförtroendet växer. Edvin Forsman, Ludwig Stensson och Mattias Englund ska få en extra ros för deras jobb ute på planen.

ANNONS
Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Klevshult förlorade mot Vrigstad
LÄS MER:  Hook blev utspelade av Habo
LÄS MER:  Spänningen höll i sig - delad pott för Skillingaryds IS
Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *