Målrik SIS-premiär

Fotboll Det blev hela sex mål när Skillingaryds IS säsongsdebuterade på konstgräset i Vaggeryd mot FC Peking. 3-3 (1-2) med SIS siffror först slutade tillställningen.

För Peking var det fjärde träningsmatchen och det märktes i matchupptakten då man tog ledningen med 2-0. Men på en straff kunde SIS reducera före pausvilan.

Sedan fick SIS 2-2 på en frispark och skaffade sig också 3-2. Men Peking kom tillbaka och kvitterade knappa tio minuter före full tid.

-Lite onödigt. Men jag tycker vi gör en hyfsat bra första match, säger Rickard Green, lagledare i SIS.

Han tyckte att man låg närmast segern. tyckte Kalle Björklund, tränare i Peking, att hans lag låg närmast segern.

SIS-målen gjordes av Mohammed Ali, Mohammed ”BMX” och Valon Abazi. Christer Nehlin gjorde tvåmål för Peking och det återstående av Jan-Karl Salazar.

Det var SIS första match för säsongen medan det var fjärde matchen för Peking, Det märktes i inledningen och Peking skaffade sig 2-0 innan SIS reducerade före paus.

I andra halvlek vände SIS upp till 3-2 innan Peking kvitterade till 3-3 knappa tio minuter före slutet.

-En hyfsad match, menade SIS-lagledare Rickard Green, som tyckte hans lag var närmast segern.

Också Kalle Björklund, tränare i Peking ansåg sitt lag ligga närmast segern.

-Vi brände för många tillfällen, säger han.

SIS-målen gjordes av Mohammad Ali, Mohammad ”BMX”, och Valon Abazi. Målskyttar för Peking var Christer Nehlin två samt Jan-Karl Salazar.