Fotboll

Målrikt för Bredaryd Lanna när Adel Mekic gör hattrick

Fotboll Ryssby som ligger längst ner i serien lyckades göra ett mål i 9:e minuten på serieledarna Bredaryd Lanna. Därefter kom hemmalaget igång när Adel Mekic gjorde ett hattrick inom loppet av 25 minuter i första halvlek och ytterligare tre mål från Bredaryd Lannas sida i andra halvlek innan domaren blåste av. Matchen slutade 6–1, (3–1), till Bredaryd Lanna som bibehåller sin serieledning. Artikeln är uppdaterad.

Arkivbild från en tidigare match.

Målen gjordes av Adel Mekic (3), Philip Andersson, Ivan Lacusta och Rasmus Bengtsson.

– Det kändes bra, trots att vi ligger under så vänder vi och kämpar hela matchen ut och lyckas göra sex mål, säger tränaren Senad Zulovic

Zulovic ger beröm åt hela laget för deras prestation i första matchen efter sommaruppehållet men vill lyfta fram Adel Mekic som gör tre mål.

– Vi måste bli bättre på att inte släppa in mål och ge varandra understöd, ibland är det kontringar som rinner igenom som jag tycker vi borde kunna hantera bättre, exempelvis idag när vi släpper in ett mål. Vi hade dock ingen stress eller panik för vi visste att vi var det bättre laget och fortsatte att spela vårt spel, avslutar Zulovic.

Nästa match spelas mot Strömsnäsbruks på torsdag.

 

Text : Linn Törnberg 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *