Fotboll

Peking – Bor i kryssmatch

Fotboll Det blev 2–2 när Peking - Bor möttes i seriepremiären av fotbollssexan.

Hos Peking var glädjen stor över bra spel men hos Bor var det omvända förhållandet:
– Som matchen utvecklade sig är vi nöjda med en poäng, säger Bors tränare Dan Pettersson.

Hemmatränaren Christer Nehlin har fått rycka in som målvakt och redan efter tio minuter hade man fått vittja målet: 2–0 till Bor efter mål av Albin Svensson och David Andersson. Sedna stängde Christer igen matchen ut.

– Våra killar trodde nog att det skulle bli en enkel seger efter den fina starten men allt rasade ihop för oss, säger Bors tränare besviket.

Före paus hade hemmalaget reducerat och kring 70:e minuten kom kvitteringen Peking låg också närmast segern. 2–2 var ändå ganska rättvist även om Peking hade flest målchanser.

Karl Pettersson och David Andersson får godkänt hos gästerna men övriga bör kunna prestera lite bättre än vad de gjorde i kväll.

Christer Nehlin var mycket nöjd med sina lagkamrater och lite extra beröm till Zakkour Alabdo och Masoud Moradi. Målen gjordes av veteranen Kalle Björnlund och Marin Gheorghe Ruja.