Fotboll

Peking med tre nya vann med 5–2

Fotboll Peking hemmavann över Dardania med 5–2.

– Skönt – vi är obesegrade på höstomgången efter 5–2 borta mot Horda och nu samma siffror mot Dardania, säger Kalle Björnlund, allt i allo i Peking.

Gästerna från Värnamo tog faktiskt ledningen men fram till halvtidsvilan hade Peking vänt till 3–1 efter mål av Mustafe Daud, Ismail Yuusuf Haamud och Yasin Shafi Abdi. Ismail hade före sitt mål för övrigt kostat på sig att missa en straffspark.

I andra halvlek fyllde Abdifatah Omar Sharif på med två mål innan Dardania fastställde slutresultatet.

– En bra laginsats, noterar tränaren Christer Nehlin som hyllar hela laget.
Lite extra beröm ändå till Yasin Shafi Abdi som låg bakom mycket.

Peking presenterade tre nyförvärv: Alexander Nehlin, Ulf Westlund och Mattias Vestin. Den senare fick dock redan efter tio minuter utgå på grund av skada.

Gästernas spelande tränare Tefik Ferizi inledde målskyttet och Agron Kelmendi avslutade det.

– Inte mycket att säga om resultatet. Vi är alldeles för otränade, säger tränaren.

Extra plus till målvakten Fareed Abdul Rahman.