Peking överraskade

Fotboll Peking bortabesegrade lliteie överraskande Nissafors/Hestra med 3–1 (0–1)

Peking hade en tuff vår men har kommit under hösten. Det var ändå lite oväntat att man skulle vinna i dag då hemmalaget har god chans att nå kvalspel till division fem.
– Vår första halvlek var bedrövlig men andra bra, konstaterar Pekings tränare Christer Nehlin.

Alexander Nehlin kvitterade till 1–1 på straff och sedan gjorde Ismail Yuusuf Haamud 2–1. 3–1 kom på straff även den slagen av Abdifatah Omar Sharif.

– De hade också chanser men jag tycker att vi vann rättvist, säger Christer Nehlin.

Bartlomiej ”Bartek” Krasowski på mittbacken var som nästan alltid lysande. I andra halvlek även starka insatser av Alexander Nehlin, Mustafe Daud och Ismail Yuusuf Haamud.