Fotboll

Rydaholm gjorde en stabil insats

Fotboll Rydaholm bjöd hemmapubliken på fem mål när de mötte laget precis under i tabellen, Ryssby. Två mål i första halvlek och tre mål i andra halvlek resulterade därmed i en vinst med 5-0, (2-0). "Mycket skönt att säkra kontraktet till nästa säsong", säger tränaren Johan Elmblad. Uppdaterad.

— Vi gjorde två tidiga mål och hade grepp om matchen från första stund. Vi satte ett högt tryck på Ryssby vilket gav utdelning och ledde med 2-0 i första halvlek. Visserligen tappade vi lite tempo i mitten av halvleken men sedan ångade vi upp igen och hade ett kraftigt spelövertag i andra halvlek vilket gjorde att vi hade kunnat göra fler mål, säger Johan Elmblad.

Målen gjordes av Mansur Musavi, Leon Bujupi, Hjamlar Melkestam (2) och Adrian Shefqeti.

— Vi har haft lite sjukdomar och bortfall men nu börjar folk komma tillbaka. Vi kunde därför ha en helt annan uppställning idag som gjorde skillnad jämförelse till föregångna matcher, fortsätter Elmblad.

Alla gör det bra idag poängterar Elmblad men lyfter Elián Salazar Vergara, Jakob Elv, Leon Bujupi och Mansar Musavi lite extra för deras prestationer idag.

— Vi har två matcher kvar men har nu ingen press neråt i tabellen eftersom dagens vinst innebär att vi har säkrat kontraktet, nu gäller det bara att blicka uppåt, avslutar Elmblad.

 

 

Text : Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *