Fotboll

Rydaholm kryssade i fotbollsfemman

Fotboll Rydaholm tog en poäng i hemmamötet med Sävsjö efter sen kvittering till 2–2.

Hannes Lundberg gjorde 1–0 efter 24 minuter men 15 minuter senare kvitterade Samuel Larsson. En minut in i andra halvlek kom 1–2 genom samme spelare. Sedan dröjde det till minut 85 innan Dennis Martinsson gjorde 2–2.

Rydaholms lagledare Peter Jonsson var imponerad. Han tycker att det var en riktigt bra match och att Sävsjö säkert kommer att kunna avancera i tabellen..
Efter fina 25 minuter av Rydaholm tog Sävsjö över i denna totalt sett jämna match.
– Ja, rättvist och vi är glada över poängen, säger Peter.

Hannes Lundberg, Mohammad Reza Mosavi och Hjalmar Melkstam får extra plus. Rutinerade Dennis Martinsson måste också få beröm för inte minst slutforceringen i matchen. Med tio minuter kvar att spela flyttades han från en position som mittback till anfallet och det gav lyckosam utdelning.

Nästa match för Rydaholm spelas inte förrän om tio dagar då man gästar bottenlaget Näshult.