Sex mål av Peking

Fotboll Efter en trevande första halvlek blev det fart på målskyttet på Lindevallen i Hok. Hela åtta mål efter paus och seger för gästande FC Peking mot Hooks IF med 6–3 (1–0).–En klart rättvis seger, säger Kalle Björnlund i Peking.

Efter paus blev det rena ketchupeffekten vad gäller målgörandet. Det var öppen fotboll och 3–3 när en kvart återstod. Men då lade Peking in en ordentligt slutspurt med tre mål som följd och en siffermässigt klar seger bärgad.

– Egentligen borde vi avgjort tidigare. Men nu gick det ju bra ändå, säger Björklund.

De spelare som stack ut extra i vinnarlaget var Mejton Fazlija – två mål – och Abdifatah Omar Sharif – ett mål. De tre återstående målen gjorde Mustafe Daud.

Hooks mål gjordes av Jimmy Magnusson två och Oskar Erinder. Den förstnämnde var lagets bästa spelare.

– Tycker det kändes som att vi skulle kunna ta matchen efter kvittering till 3–3. Men Pekings fjärde mål blev knäcken, säger Björn Erinder, tränare i Hook.