SIS utan chans

Fotboll Jönköpingslaget Torpa FF kom till Movalla som serieledare och man åkte också hem med samma status. Detta efter att man vunnit mot Skillingaryds IS i Jönköpingssexan med 6-1 (6-1).

En märklig match med sju mål i första halvlek och sedan mållöst. Torps var riktigt på bettet från start och högg effektivt i offensiven. Man hann göra fyra mål innan SIS kunde reducera genom Majid Shaffi.

-Vi var inte på tårna i inledningen. Men andra halvlek ska laget ha beröm för om än Torpa slagit av något på takten, sade SIS-tränaren Rickard Green.

Bäst i hemmalaget var målvakten Arman Rashidi samt Anthony Brian Johansson och Hussein Hosseini. Resterande spelare kan prestera bättre.

SIS av slutar vårsäsongen nästa vecka med match borta mot Norrahammars GIS.

Slutligen vill SIS-tränaren ge högt betyg till domarduon Jonathan Engdahl, Jönköping, och Abdulwud Naser, Huskvarna.