Fotboll

Skillingaryd föll i smålandscupens andra match

Fotboll Det såg bra ut för Skillingaryd efter första matchen i smålandscupen. Men när FC Peking stod för motståndet blev det grus i maskineriet och laget förlorade med 1–3, där Zenel Dautaj noterades för lagets mål. – Det är inte mycket jag tar med mig från denna matchen, säger Jonas Blomberg.

Foto: arkiv

Det var rena fotbollsuppvisningen av Skillingaryd i första matchen i smålandscupen. 8–1 skrevs segern till mot Nissafors.

Men när man klev ut för att spela sin andra matchen var segervinden som bortblåst, vilket resulterade i att man fick kliva av med en 1-3-förlust mot FC Peking.

Målet som Skillingaryd lyckades ordna till noterades till Zenel Dautaj.
– Vi möter ett division 5-lag som säkert kommer vara i toppen i sin serie. De är superbra på kontringar annars tycker jag inte de var mycket bättre än oss idag. Det är klart jag är besviken. Men vi måste se det i sin helhet och vi gör lite förändringar, går ner till en trebackslinje, till andra halvleken som gör att vi tar tag i det, säger Jonas Blomberg som trots förlusten och besvikelsen höjer några spelare.
–Aron Larsson ska ha ett stor plus i kanten för hans jobb idag. Även vår målskytt Zenel gör en bra insats.

Vad var det som gjorde att nu ändå föll med 1-3?
– Det är för mycket individuella misstag idag.

Något du tar med dig från dagens match?
– Ärligt talat så tar jag inte med mig något.

Vad står på schemat den närmsta tiden för er?
– Vi tar ledigt i helgen för att nästa vecka köra igång igen. Och sedan väntar match mot Kärda nästa helg, också i smålandscupen. Den ser jag mycket fram emot.

 

Text Kenneth Andersson
Foto Per Bunnstad

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *