Snöpligt slut för WIK

Fotboll Det stod 2–2 i toppmötet mellan Waggeryds IK och IF Haga då 90 minuter passerat. I tredje tilläggstiden gjorde Haga segermålet.

– Bittert, riktigt skit, suckade WIK-tränaren Roger Andersson.

Waggeryd ledde serien en poäng före Haga och matchen kunde rubriceras som seriefinal. Lagen möttes i seriepremiären i Jönköping och då vann Haga med 2–1.

Någon revansch fick WIK alltså inte, men var nära en poäng.

– Då hade vi varit kvar i serieledning, säger Roger Andersson.

Det var också WIK som tog ledningen genom Filip Lipovac. Men, ganska snabbt kvitterade Haga.

– Sedan fick de en straff i 44:e minuten och gjorde förstås mål.

Aldrig roligt att släppa in mål i halvlekars slutskede, men Waggeryd kom igen i andra halvlek. Inhopparen Triphin Muyubira kvitterade till 2–2 och de siffrorna stod sig då 90 minuter spelats.

– Det hade gått 93 minuter, det blev en tilltrasslad situation och en av våra backar fick bollen på sig så deras segermål var ett självmål, suckade Andersson.