Bildspel: Södra tappade efter paus

Fotboll Trots ett ledningsmål för Värnamo Södra FF hemma på Norregård och pausledningen med 1–0 blev det förlust mot starka Jönköpings BK. I andra halvlek vände gästerna på matchen med tre mål till ett slutresultat på 3–1.

[18/18]

Det blev förväntad anstormning för Jönköping i andra halvlekens inledning. Och i åttonde minuten fick de hjälp av hemmalaget med kvitteringen som var ett självmål.

– Lite oturlig med en nick som gick i eget mål, säger Södras tränare Patrick Schellhas.

Och efter ytterligare några minuter kom ett ledningsmål för JBK. En utboxning i samband med hörna hamnade framför fötterna på en JBK-spelare och 2–1 ett faktum. Gästernas tredje mål kom på övertid genom en kontring när Södra tryckte fram med så mycket manskap som möjligt i kvitteringsjakten.

– Jönköping är bästa laget vi mött i år. Har ett bra med tyngd och några riktigt duktiga spelare, säger Schellhas. Men med lite bättre flyt i andra halvlek kunde vi knyckt till oss en poäng.

Noah Egerhag och  målskytten Anders Luu får bästa betygen i Södra.