Stark insats av Bors damer

Fotboll Bors SK bortavann över Smålandsstenar med 4–1 (1–0)

– En härlig insats från alla tjejer, en riktig laginsats, konstaterar BSK-tränaren Christer Svensson.

Det var en match med relativt på målchanser och ganska mycket spel på mitten. Det var jämnt spel men i slutet lyckades Bor bra med si taktik att flyta in bollar för hemmalagets backlinje. Då kom 3–1 och senare 4–1.

Bor tog ledningen på en straff i första halvlek sedan Sara Ögren fällts. Sara tog själv hand om straffsparken.

2–0 kom efter 59 minuter. Maja Östman gjorde efter en hörna mål. Någon minut senare reducerade Smålandsstenar.
3–1 kom genom Emma Sjöström med 83 minuter spelat och i 86:e minuten avgjordes matchen definitivt när Kajsa Elw gjorde 4–1 på ett tröttnande hemmalag.

Bor siktar uppåt och det finns fortfarande vissa möjligheter att nå en kvalplats till tvåan. Laget har fördel av fyra hemmamatcher på de sex sista omgångarna. Närmast skulle Sandsbro ha väntat på söndag men den matchen är uppskjuten till ännu obestämd dag.