Strömlöst när Forsheda vann

Fotboll I 20 minuter fick spelarna på Bollagården extra långt uppehåll när strömmen gick och det blev kolsvart. Spelet i matchen var dock av ljus karaktär i denna tillställning mellan Forsheda - Dannäs-Hånger i Smålandscupen.

Forsheda vann med 2–1 (1–1) men det var spännande trots att Forsheda hade betydligt fler målchanser.

– Ett mycket bra Forsheda som nog blir ett topplag i femman och en mycket stark insats av våra killar, berömmer Jonas Blomberg, tränare hos Dannäs-Hånger i denna match där spelet värmde i den iskalla marskvällen.

Oscar Persson gjorde tidigt i matchen 1–0 för Forsheda men Johan Görsson kvitterade. I andra halvlek var det dags för måltjuven Oscar Persson att avgöra matchen.
FIF-tränaren Marcus Syrén var mycket nöjd med spelet men tycker att man borde ha gjort betydligt fler mål. Lite extra plus till Oscar Persson. Martin Mildaeus och Josip Marusic hörde till de bättre i motståndarlaget.