Fotboll

Besviket Klevshult tappade poäng mot serieledarna

Fotboll Klevshult som huserar i botten av tabellen var nära på att plocka poäng mot serieledande Mariebo när de föll med 1–2, (0–2) efter en tidig reducering i andra halvlek. "Vi skulle haft minst en poäng", menar tränaren Anders Forsman,

Arkivbild.

Det var Mariebo som hade taktpinnen i första halvlek men när Klevshult fick en tidig straff i andra halvlek så var det match igen.

– Vi började ganska mediokert men efter straffen så skapade vi väldigt många målchanser och skulle dessutom haft en straff i i slutet, säger tränaren Anders Forsman.

Forsman är riktigt besviken på att de inte fick den straffen, att de inte lyckades plocka något poäng och för att de inte har det där flytet som ”de lag i toppen brukar ha”.

– De ska vara glada för att de fick med sig tre poäng för i andra halvlek så är vi riktigt bra och vi skapade massvis medan de inte hade något.

Forsman vill lyfta fram målvakten Anton Andersson, ytterbacken Stjepan Pervan och Alban Makiqi.

– Överlag gör vi en jättebra andrah halvlek och jag hoppas att vi tar med oss den nu och kan få med oss lite flyt i kommande matcher så att vi vinner lite. Vi har tre tufffa matcher kvar och dessutom lite avstängningar till nästa match så den kämparinsatsen vi gjorde idag kommer att behövas, avslutar Forsman.

Nästa match spelas mot Taberg på måndag.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Klevshult vann "måstematchen" och säkrade kontraktet
LÄS MER:  SIS kämpar till sig ett kryss
LÄS MER:  Hooks tränare nöjd trots 1–6
Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *