Fotboll

Värnamo Södra dominerade spelet

Fotboll Värnamo Södra besegrade under onsdagen Kulltorp på bortaplan med 3-1.

Arkivbild från tidigare match

Arkivbild från tidigare match

Värnamo Södra besegrade motståndaren på bortaplan. Laget dominerade spelet redan från början. Redan i tredje minuten gjorde de första målet.

– Det var en god känsla efter matchen. Det är alltid kul att vinna.  Det var inte det bästa spelet men vi fick tre poäng som är det viktigaste, säger en mycket glad tränare Christian Carlsson.

– Det var inte mycket av spelet. Vi försökte spela men det var långt och tjockt gräs. Planen i Kulltorp var liten och ojämn. Vi fajtades och vi var inställda redan innan vi åkte ditt att vi skulle möta hårt motstånd men vi stod upp ganska bra, tycker tränaren

– Vi ligger hyfsat  högt i tabellen och måste ha energi för att fortsätta vara i topp. Matchen får se ut hur som helst bara vi vinner. Killarna kämpar otroligt bra och försöker spela riktigt bra, konstaterar tränaren.

– Spelmässigt går det alltid att bli bättre. Jag är jättenöjd och även andra ledare är mycket nöjda hur vi tog hand om matchen och hur det blev. Killarna krigar på som bara den. Det är tufft att möta Kulltorp. Så länge de har en liten chans så fajtas dem men vi stod upp jättebra mot dem. Två eller tre målchanser skapade de på hela matchen men det var inga super vassa målchanser, säger tränaren.

– Laget gör en jättebra insats. Alla killar kämpar och sliter. Carl Rydholm springer mycket och gör en jättebra match. Han spelar hyfsat vårdat och vinner mycket dueller. Carl sticker ut lite idag.
Nu ska vi bara träna vidare nu i veckan inför nästa match på hemmaplan. Hoppas att planen är bra och att få bra underlag för att kunna spela fotboll. Målet är att behålla energi i laget, avslutar tränaren Christian Carlsson

Målskyttar: Kerim Musa 1, David Lindell 1, Carl Rydholm 1.

Nästa match spelas nästa fredag

Tina Karlsson 

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *