Fotboll

Värnamo Södra och Bredaryd Lanna kryssade

Fotboll Värnamo Södra och Bredaryd Lanna IK spelade oavgjort 1–1 (o–o) på Gröndal Arena.

Bilder: Anette Hedin Väisänen

  [1/16]

  [2/16]

  [3/16]

  [4/16]

  [5/16]

  [6/16]

  [7/16]

  [8/16]

  [9/16]

  [10/16]

  [11/16]

  [12/16]

  [13/16]

  [14/16]

  [15/16]

  [16/16]

Åskådarna på Gröndal Arena fick valuta för sin spenderade tid när V-Södra och Bredaryd Lanna drabbades samman, där båda lagen fick ha hand om taktpinnen i varsin halvlek.

Under de första 45 minuterna var Värnamo Södra det bättre laget. Laget hade flera målchanser men målen uteblev. 

– Rent spontant skulle vi ha gjort ett par tre mål under den perioden, men skärpan fanns inte där. Vi spelade stundtals en bra fotboll men vi var synkade i presspelet, säger tränare Patrick Schellhas efter matchen.

I den andra halvleken tar Bredaryd Lanna över spelet och har bland annat två bollar på mållinjen. Adrian Paukovic ger Värnamo Södra ledningen, men övertaget blir kortvarigt. I efterföljande anfall kvitterar Jesper Ingelsbo och 1–1 står sig matchen ut. 

– Det var ett rättvist resultat. Vi visade att vi var ett starkt lag och det är roligt att vi kan visa det mot ett division 4-lag som V-Södra. Det här visar att vi är på rätt väg och att vi har en bra stämning i laget, säger tränaren Senad Zulovic efter matchen. 

Alla Bredaryd Lanna-spelare får beröm för sina insatser. Extra plus i kanten får Petter Gavelli, Andrei Colibaba, Marko Mladenovic, Ivan Zuna och Alfons Andersson.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *