Västboås föll med 1–3

Fotboll Det blev förlust i kväll för Västboås mot Reftele.

Matchen i Smålandscupen slutade 3–1 (2–1) och därmed är Västboås borta från slutsegern i gruppen.

Reftele var inte oväntat spelförande men skapade inte jättemånga målchanser. Det gjorde för övrigt inte Västboås heller.
– Försvarsmässigt en bra insats, men vi ska kunna lite bättre framåt, säger spelande tränaren Oscar Larsson.

Reftele tog ledningen efter 20 minuter genom Filip Goman men Fredrik Ahlsteiner kvitterade efter 31 minuter på straff.

Strax före paus kom 2–1 när Pontus Sega slog en frispark direkt i mål. Efter 73 minuter gjorde Karl Schultz 3–1.

Västboås fick en spelare utvisad efter 64 minuter. Det var Mattias Remnehöjd som fick sitt andra gula kort i matchen,.

Unge innermittfältaren Adam Svenningsson hos Västboås  var strålande och överbetyg även till hans storbror Hugo Svensson.

Om en vecka blir det träningsläger torsdag-söndag i Danmark men utan matcher.