Fotboll

Västboås första träningsmatch – Barkman: ”Vi är i gång”

Fotboll Det blev en rejält svängig match för Västboås i sin första träningsmatch mot Burseryd. Då klev Abdou Darboe fram och gjorde tre mål, där slutresultatet blev 4–4 (2–2). –Jag drar inga stora slutsatser mer än att vi är igång nu, säger tränare Björn Barkman.

En fredagskväll klev grabbarna i Västboås ut på Bollagården i Forsheda. Laget gjorde entré på stor plan för första gången i år.

– Vi har inte spelat på stor plan förrän nu, vilket också märktes med en hel del felpassningar, säger Västboås tränare Björn Barkman.

Men en Västboåsspelare, Abdou Darboe, märktes det inte att det var första gången på stor plan för denna säsongen. I en rejält svängning match lyckades han, inte bara en gång utan tre gånger, näta.

– Jag tycker Burseryd, som spelat två matcher innan, var riktigt bra. Eftersom vi inte spelat på stor plan innan så har vi en hel del att förbättra. Kan bara säga att vi är igång nu, säger Björn Barkman

Det blev tillslut 4-4, med halvtidsresultatet var 2-2, där, förutom Darboe, även Hugo Nilsson skrev in sig i målprotokollet.

– Vi kommer att tugga på och nästa match, mot Bosna, blir lite mer en värdemätare för oss.

 

Vad har du att säga om årets trupp?
– Den är väldigt likt det vi hade förra året. Några nya har tillkommit.

Några målsättningar för säsongen?
– Nej vi har inte satt några sådana ännu då vi precis kommit igång.

 

TEXT: Kenneth Andersson

Arkivbild
Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *