Fotboll

Västboås kämpade hårt på hemmaplan

Fotboll Västboås spelade oavgjort  under onsdagen mot Reftele. Resultat blev 3-3.

Arkivbild från tidigare match

Det var väldigt jämn match mellan Västboås och Reftele. Från början såg det ut att Västboås skulle förlora men de lyckades kvittera i sista minuterna genom August  Gunnarsson.

– Jag är väldigt nöjd med resultatet. Vi ligger under med 2-0 och 3-2. Det var ett rättvist resultat och det känns bra att göra mål då, tycker en mycket nöjd tränare Mikael Svensson.

– Det är en typisk derbymatch. Det är mycket kamp och småspel. Vi kom inte riktigt upp i normalt spel som vi gjorde i tidigare matcher. Eftersom vi låg under i matchen är jag mycket nöjd med slutresultatet, säger tränaren.

– Vi har gjort så många bra saker hittills. Det är inte att bara trycka på en knapp för spela fotboll. Vi kom inte riktigt upp i spelet men en derby är en derby och det funkar så. Det finns inte så mycket att tilläga vad man kan göra bättre, konstaterar tränaren Mikael Svensson.

Tränaren ger extra beröm till August Gunnarsson.

– Det händer mycket i veckan innan nästa match spelas. Det gäller att komma tillbaka i vanlig form och vinna de matcher som spelas i veckan, avslutar tränaren Mikael Svensson.

Målskyttar: August Gunnarsson 2, Abdou Darboe 1

Nästa match spelas nästa torsdag

Tina Karlsson 

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *