Västboås kryssade för fjärde gången

Fotboll Oavgjort har blivit Västboås GoIF:s melodi i Gislavedssexan. I kväll blev det kryss för fjärde gången i rad.

De tre senaste matcherna har slutat 1–1, men mot Hooks IF på Ryavallen var målskörden fördubblad. Alltså 2–2 efter 1–1 i paus.

Hook har haft en motig säsongsupptakt och inledde med fyra raka uddamålsförluster. Senast besegrades Klevshult i derby med 2–1 och i dag kom HIF:s första oavgjorda.

• Nöjd, eller?

I och för sig nöjd, men helst hade jag velat ha tre poäng. Oavgjort var ändå ganska rättvist i en jämn match, summerade HIF:s tränare Björn Erinder.

Västboås tog ledningen genom Jonatan Eriksson, men Hook kvitterade genom Oscar Erinder. I andra halvlek återtog Västboås ledningen, då på straff och målskytt var åter Jonatan Eriksson. HIF kom igen och Jimmie Magnusson ordnade 2–2.

• Är ni lite på gång?

– Det var ett litet fall framåt, men vi har svårt att göra mål, understryker Björn.

• Någon du vill nämna i ditt lag?

– Fredrik Ceder i målet var bra mot ett duktigt Västboås.

Oscar Larsson är spelande tränare i VGoIF och han sa så här:

– En match vi ska vinna, men vi hade många återbud och det innebar många ändringar i laget.

• Ni ledde två gånger:

– Ja, och efter 2–1 borde vi hållit undan.

• Fjärde raka krysset:

– Ja, det vinner man ingen serie på. Vi gör för lite mål medan vi är starka defensivt.