Viktig seger för Kärda

Fotboll Tre oerhört viktiga poäng blev det för Kärda IF i kampen om att undvika negativt kvalspel. Man bortabesegrade Bosna IF i Gislaved med 3–2 (2–2).

– Vi behöver inte be om ursäkt för segern. Tycker vi vann välförtjänst, säger Kärdas tränare Donald Claesson.

Bosna hade ledning med både 1–0 och 2–1 men Kärda gnuggade på och kvitterade två gånger samt fick ett segermål i 89:e minuten.

Nu har lagets möjligheter att klara nytt kontrakt stärkts ordentligt. Man har skapat andrum.
– Segern känns som lite bonus. Vi jobbar i nittio minuter och får betalt, säger Donald.
Han är nöjd med hela sitt lag och lägger tonvikten på sin starka fyrbackslinje med Johannes Eriksson, Markus Eriksson, Madde Jafari och Oskar Lejon. Också målvakten Jonas Hilding förtjänar ett extra plus.

Målen gjordes i tur och ordning av Erik Arvidsson, Markus Eriksson och Oskar Lejon.