Viktor med i VM-kvalmatchen –2–1

Fotboll Efter 76 minuter blev Viktor Claesson från Värnamo inbytt när Sverige besegrade  Frankrike med 2–1.

Viktor fick spela en kvart i en match som bjöd på mycket spänning, bra spel och ett flertal målchanser.

Frankrike skapade mest men Sverige stod emot väldigt bra.
Gästerna tog ledningen efter 37 minuter genom Olivier Giroud
Sex minuter senare blev det svensk kvittering på ett härligt skott från Jimmy Durmaz.

Det svenska segermålet kom på ett långskott från Ola Toivonen när den franske målvakten var långt utanför sitt mål. Då var det bara sekunder kvar att spela. ett helt otroligt mål i denna VM-kvalmatch,

I tabelltoppen finns Sverige med 13 poäng före tvåan Frankrike på samma poäng. Nederländerna kämpar för att nå ifatt med tio poäng.

Sverige har närmast två raka bortamatcher: Bulgarien 31/8 och Vitryssland. Därpå följer Luxemburg hemma 7/10 och till slut Nederländerna borta den 10/10.