Hästsport

Ny hoppsatsning för ökat samarbete i GGVV-regionen

Hästsport Den första deltävlingen inom hästhoppning i den nya satsningen, Triple Amateur Tour, närmar sig. 

Bilder: Pressbilder

Triple Amateur Tour är en tävlingsserie under sommaren 2022 som genomförs på tre orter i nordvästra Småland.  [1/3]

– Det känns jättespännande att vi närmar oss första deltävlingen i denna nya satsning, säger projektledaren och idéskaparen kring touren, Mikael Heilmann, som till vardags representerar företaget Makersquare.  [2/3]

Touren avslutas på Värnamobygdens Ryttarförenings bana vid Sörsjö 18-21 augusti.  [3/3]

Triple Amateur Tour är en tävlingsserie under sommaren 2022 som genomförs på tre orter i nordvästra Småland: Vaggeryd (27-29 maj), Gislaved (13-14 augusti) och slutligen final i Värnamo (18-21 augusti). Det är en tour för amatörryttare att tävla i tre olika klasser, ”Steel”, ”Brass” och ”Platinum”, beroende på vilken nivå ryttaren är på i sin hoppning. Det finns möjlighet att vinna premier i de olika klasserna och som högst kan ryttaren vinna 10 000 kronor i klassen Platinum, där finalen går i 1,30-metersklassen.

Initiativtagare till tävlingsupplägget är företaget Makersquare tillsammans med de organiserande föreningarna Vaggeryd-Skillingaryds Ridklubb, Värnamobygdens Ryttarförening och Gislaved-Anderstorps Ridklubb, med stöd från Gnosjöandans Ridklubb och Isabergs Ridklubb. 

– Det känns jättespännande att vi närmar oss första deltävlingen i denna nya satsning, säger projektledaren och idéskaparen kring touren, Mikael Heilmann, som till vardags representerar företaget Makersquare. 

– Idén kommer egentligen från industrin då jag tycker vi har för lite samarbete i regionen. Men genom denna tour visar vi på tvärfunktionella samarbeten och det är något vi skall fortsätta med och bli ännu bättre på. Det är min plan, fortsätter Mikael.

 

 

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *