Andra raka för VIK-damerna

Innebandy Värnamo IK dam har fått en bra start i innebandytvåan

I kväll blev det stabila 6–4 (1–1, 3–1, 2–2) borta mot Växjö UGIF.
– En bra inledning på serien, noterar tränaren Henrik Rommeskog.

Kvällens match var ömson vin, ömsom vatten. VIK var det bättre laget men det var ingen självklar seger. Hemmalaget stod emot bra och båda lagen varvade bra insatser med lite sämre.
– Vi kom i underläge men spelade bra fram till mitten av andra perioden samt i matchens sista minuter, säger VIK-tränare,.
I tredjeperioden var det ett tag 6–2 men hemmalaget lyckades reducera två gånger utan att ändå skärra VIK-tjejerna.

Elna Ohlsson var stabil i målet och framåt övertygade formationen med Lovisa Josefsson, Elin Engvall och Isabell Johansson med tre, ett respektive ett mål. Det resterande målet gjordes av Lina Svensson.

Nu får VIK ett tre veckor långt serieuppehåll innan man den 8 november får resa till Växjö igen för att då möta Växjö IBK B.