Innebandy

Femton SIK-mål

Innebandy Skillingaryds IK fortsätter att haka på toppstriden i innebandyfyran. Nu var det Värnamo IK B som fick känna på SIK-arnas styrka. Hemma i sin Arena vann SIK med hela 15–5 (5–4, 3–0, 7-–1).

Arkivbild

– Klart jag är nöjd med laget. Det vara bara i första perioden vi inte gjorde som vi bestämt. Men vi pratade ihop oss i pausen och sen var det rena autostradan de två sista perioderna, säger Elias Heiel, lagets tränare.

Bland spelarna ger han extra plus till Martin  Berggren son var elfte utespelare förutom två femmor. Han gick in i sin ”hjälpgummeroll” och gjorde all rätt med tre mål som kronan på verket. Närmast möter man Stockaryd/Wrigstad på bortaplan innan ett riktigt toppmöte väntar på hemmaplan mot Huskvarna IK. Och sista matchen före juluppehållet är mot Beduinerna.

– Presterar vi vad vi förmår i dessa matcher kan vi se fram mot en riktigt intressant och spännande fortsättning efter juluppehållet, säger Elias. Det känns inspirerande.

SIK-målen gjordes av Fredrik Lundkvist fyra, Olle Ryman 3, Martin Berggren 3, Henrik Ojala tre samt Joel Sandén och Jakob Taus ett mål.

Värnamomålen gjordes av Martin Lundh två samt ett vardera av Carl Andersson, Eric Sand och Hugo Andersson.

Noteras ska att skottstatistiken vanns av SIK med 52–18. Och enligt matchprotokollet var matchen fri från utvisningar.

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *