Innebandy

SIK tappade stor ledning

Innebandy Redan efter 25 sekunder tog Skillingaryds IK ledningen mot Södra Wettern i en match där SIK hade 4–1 efter drygt elva minuter men tappade till oavgjort.

Arkivbild från Skillingaryds Arena

Det var en jämn match:
– Men man vill ju alltid vinna och inte så kul att släppa en klar ledning, påpekar SIK-tränaren Anders Perman.
Det såg bra ut för hemmalaget SIK men i tredje perioden kom Jönköpingslaget tillbaka och 5–3 slutade 5–5. Det sista målet kom mitt i slutperioden. Sedan hade båda lagen chansartat avgöra.

Södra Wettern visade som väntat upp på bra prestationer. Fram till i kväll hade man fem segrar och en förlust och ligger alldeles före SIK i tabellen. SIK-segern hade betytt att man passerat i tabellen nu är det fortfarande två poäng till Jönköpingslagets fördel.

Målen för SIK: Jonathan Gunnarsson två, Joel Sandén, Joel Frisk och Jonas Ragnarsson. Extra plus till 19-årige Olle Ryman och ett år yngre Tobias Lundgren.