Ishockey

Bildextra: Flera nya i VGIK-styret

Ishockey Årsmötet med Värnamo GIK valde en minst sagt ung styrelse vid årsmötet i kväll.

Även möjlighet för digitalt årsmöte  [1/7]

Klart för årsmöte  [2/7]

Klart under 50  [3/7]

Redo  [4/7]

Fem sjundedelar av VGIK-styrelsen med från vänster Niklas Lundin, Anton Bengtsson, Daniel Karlsson, Niklas Ahlkvist och Patrik Nyberg. Saknas på bilden gör Philip Persson och Stefan Svensson.  [5/7]

P-O Mörck lämnade styrelsen  [6/7]

Vice ordförande Andreas Gotmark fick ett nytt uppdrag som ledamot i valberedningen  [7/7]

Trots coronatider kunde Värnamo GIK hålla årsmöte i ishallen och det gick snabbt, riktigt snabbt. På bara 30 minuter var allt över och det var enigt över hela linjen.

VGIK har god kontroll på såväl det idrottsliga som mötesverksamheten. De 30-talet som kom var utplacerade med bra avstånd och de som inte kunde komma hade möjlighet att följa vad som hände via länk.

Under det senaste året omsatte VGIK nästan fyra miljoner kronor och det gick nästan jämnt upp. Det blev ett minus på 85 000 kronor mot ett plus på 192 000 kronor året före. Den stora anledningen till förändringen var att man hade förstärkt kansliet med en halvtidstjänst.

Man har många ledare och förhoppningsvis ska man även få ett starktA-lag till herrtvåan. Än så länge är det lite tunt men flera nya spelare väntas tillkomma.

I styrelsen avgick ordförande Tommy Johansson. Det gjorde även vice ordförande Andreas Gotmark och P-O Mörck och Camilla Nyberg. Andreas och P-O tar säte i valberedningen och Camilla jobbar i juniororganisationen.

Styrelsen består nu av ordförande Philip Persson samt Niklas Lundin, Anton Bengtsson, Niklas Ahlkvist och Patrik Nyberg. Suppleanter är Daniel Karlsson och Stefan Svensson. Flera av dem är tidigare spelare och och det flesta i åldern 30–50.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *