Ishockey

Klar SIS-förlust i Tranås

Ishockey Det är mycket upp och ner i Skillingaryds IS. Man varvar bra matcher med sämre insatser i hockeytrean och har inte fått in den rätta stabiliteten.

På fredagskvällen var det dags för en sämre insats. I Stiga Arena i Tranås föll man med 1–5 ( 0–0 0–4 1–1) mot TAIF/Löfstad.

Det var en kort tidsperiod på drygt två minuter i andra perioden som förstörde kvällen för SIS-arna. För då gjorde TAIF/Löfstad fyra mål.
– Sen kändes det kört, säger SIS-tränaren Stefan Rosén.

Han menar vidare att laget inte var riktigt uppe på tå. Så långt fram till dess att raset kom hade man hängt med hyfsat.

Några individuella överbetyg delas inte ut.
– Alla kan bättre och nu gäller det att vi revanscherar oss på söndag när Valdemarsvik kommer till Movalla, säger Stefan.
Noteras kan att SIS-målet gjordes av Kevin Davidsson. Och det tillkom på straff.