Ishockey

Rydaholm föll mot Diö

Ishockey Rydaholms SK/Alvesta förlorade med 3–5 (1–2, 2–2, 0–1) mot Diö på bortais.

Arkivbild

Efter hemmamål kvitterade Jesper Vingren till 1–1. Tolv sekunder före pausvilan kom 2–1 och då i numerärt överläge.
Gustav Åkerlund kvitterade 23 sekunder in på mittperioden. 3–2 till hemmalaget kom i numera överläge och 4–2 i numerärt underläge. 4–3 kom med 34 sekunder kvar av perioden genom Albin Karlsson och då hade Diö en man utvisad.
5–3 kom i slutperioden när gästerna hade en man utvisad.
Fem av de åtta målen kom med spelare i utvisningsbåset.

– Vi var inte närvarande i dag, Diö vann helt välförtjänt , säger RSK-ledaren Daniel Jonasson.
Den ende han kan rosa är Joakim Hansson som utan en enda träning på is den här säsongen ställde upp när det var målvaktskris på grund av skador.

– Nu har vi gjort säsongens plattmatch och det blir bättre mot Lenhovda i nästa match.

I samma serie vann Åseda med hela 19–4 över Ronneby och Simon Dahl med sex mål och Christoffer Velander med fem visade klass.