Ishockey

Seger när VGIK-Anton hyllades

Ishockey Troja Ljungby tog en imponerade seger i Hockeyallsvenskan och en stod i fokus redan före matchstart var Värnamograbben Anton Johansson.

Anton Johansson. Arkivbild

Troja Ljungby besegrade Björklöven med 3–0 (0–0, 1–0, 2–0). Backen Anton Johansson hyllades med Trojaskölden och dessutom för 200 spelade matcher.

– Det känns som en stor ära och det är självklart jättekul att få ta emot det priset. Känns stort att ha fått representera samma förening så pass länge. Extra kul att ha varit med på resan från division 1 till allsvenskan och att vi i kväll visar att vi hör hemma här, kommenterar Anton.

Anton har nu varit med fem säsonger i A-lagstruppen och han har år efter år tagit steg i sin utveckling. Denna säsongen har han även blivit en stabil bra allsvensk back, såväl offensivt som defensivt.

Trojaskölden utdelas årligen till aktiv spelare i A-laget som varit ett föredöme både på och utanför planen, har uppvisat ett stabilt och bra spel under säsongen samt varit verksam i klubben i minst fem år.  Trojaskölden kan endast erhållas en gång. Trojaskölden har delats ut årligen sedan 1949.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Trojaskölden

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *