Ishockey Det var stor dramatik på Movalla när SIS hade hemmapremiär i hockeytrean.

2–1 till  [8/11]

Nya glädjescener  [9/11]

[10/11]

[11/11]

Det var en svängig match där SIS såg ut att gå mot seger. Man hade 7-5 men i 57:e minuten gjorde gästerna två mål och det blev förlängning och till slut straffar. Där avgjorde Åseda med ett segermål till 8–7.

SIS-målen: Andrew Bjorklund 1–0, Emil Thelander 2–1, Alexander Ekblad 3–4, Simon Palm 4–4, Andrew Bjorklund 5–4, Isak Jönsson 6–5 och Mathias Andersson 7–5.

Slutresultat: 7–8 (2–3, 3–2, 2–2, 0–0, 0–1). Skotten vanns av gästerna med 45–27.

SIS-tränaren Daniel Lagander var nöjd med ganska mycket men inte att man tappade 7–5 i slutet av matchen.
– Åseda var bättre än oss i första perioden men sedan var det jämnt. Åseda är utan tvekan ett lag för toppen, säger Daniel.

SIS hade lägen till 8–5 men i stället bjöd man tillbaka Åseda in i matchen.