Ishockey

Visst blir det ishockeyskola

Ishockey Om knappt fyra månader är det dags för 24:e raka sommarishockeyskolan i Skillingaryd och den blir verkligen av:

Stormöte med tränare från SIS

– Ja, intresset är bra, säger ansvariga ledare från Sport for life och Skillingaryds IS.
Det fanns tidigare en oro på grund av en krånglande avfuktningsanläggning i ishallen men det kommer inte att hindra evenemanget.
Utifrån är intresset mycket stort och med de lugnande beskeden om ishockeyskolan i början av augusti förväntar man sig många anmälningar framöver från de lokala leden.

Nyligen träffade lägerchefen Kenneth Skoogh ungdomstränarna hos Skillingaryds IS och i går var man i nytt möte med olika ledare.

– Våra trotjänare som varit med som ledare i många år kommer tillbaka men det blir även en hel del nya. Vi hoppas även att Pelle Hånberg kommer och även Mattias Tedenby är inbjuden, säger Kenneth.
Pelle Hånberg har varit huvudansvarig för tränarbiten men det är lite oklart vilket lag han ska träna kommande säsong. Senast var det Karlskrona i SHL.

– Lite extra kul i år är att vi fått många deltagare från olika håll i landet, säger Kenneth som varit ledare i alla år sedan man startade 1994.
Han och övriga poängterar att det är ett läger med Sport for life och Skillingaryds IS tillsammans.

I planeringstagen: Kenneth Skoogh, Jörgen Malmklint, Jan Fritz, Stig-Eric Jonsson och Evelina Palmér

Taggar

Dela