Motorsport

En seger för SMK Värnamo

Motorsport Under lördagen avgjordes den andra deltävlingen i Smålandscupen i enduro. Det var Vrigstad MK som var värd. SMK Värnamo kom med nio förare till start. Det blev många fina placeringar som en seger.

Från vänster: Mattias Torstensson, Norrahammars MK, Rikard Andersson, SMK Värnamo och Mattias Jonsson, Vimmerbys MS

Först ut var Theodor Popp i klassen E 1. Det fungerade riktigt bra för Theodor på den steniga och hårda banan, som frestar armarna, Theodor slutade på en tredje plats.

I Klassen 19–39 körde Johan Olsson in på en sjunde plats och John Gunnarsson slutade på plats 44.

Daniel Seth och Andreas Waltersson startade i klassen 40–49. Här kom Andreas på plats 34 och Daniel på plats 37.

I 50–59 kom nästa pallplats. Den svarade Joakim Hansson för, med sin andra placering, Michael Larsson på plats tolv och Magnus Johansson slutade som 29:a.

I breddklassen kom dagens seger och den stod Rikard Andersson för efter en bra körning.

Pelle Carlsson

Från vänster: Theodor Popp, SMK Värnamo, Sixten Lundgren, Norrahammars MK och Hugo Svensson Vimmerbys MS