Motorsport

Felix nya bil presenterad

Motorsport Arrow McLaren har presenterat designen på den bil som Felix kommer att köra under 2023 års Indycar-säsong, med en mörkare blå nyans i fokus.

Den nya designen inkluderar fortsatt McLarens klassiska papayafärgade identitet, som nu kompletteras av en djupare blå ton än i fjol. Designen speglar ett skifte från bil nummer 7 till bil nummer 6 för Felix inför den här säsongen, med Ntt Data om huvudsponsor. Bild: Arrow McLaren

Det nya utförandet inkluderar fortsatt McLarens klassiska papayafärgade identitet, som nu kompletteras av en djupare blå ton än i fjol. Designen speglar ett skifte från bil nummer 7 till bil nummer 6 för Felix inför den här säsongen, med Ntt Data om huvudsponsor.

– Alla bilar jag kört för det här teamet har varit fantastiskt snygga, och den här är inget undantag, kommenterar Felix. Jag är stolt att bära papayafärgerna och Ntt Data-blått i år. Säg så här; den blir inte långsammare om den ser bra ut!

Första gången Felix tar plats i den nya bilen blir vid Indycar-seriens officiella försäsongstest på Thermal Club-banan i Palm Springs, Kalifornien den 2-3 februari. Innan dess väntar emellertid ett framträdande på svensk mark när han ställer upp i Race of Champions vid Pite Havsbad nu till helgen (28-29 januari).

Bilder: Arrow McLaren

Detaljerad överblick över tävlingsbilen.  [1/3]

Detaljerad överblick över Felix nya tävlingsbil och tävlingsoverall.  [2/3]

Detaljerad överblick över tävlingsoverall.  [3/3]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *