Motorsport

Tävlade i Ungdoms-SM

Motorsport Den första deltävling i Ungdoms-SM i enduro avgjordes på Kråkberget i Skövde.

Det var FMCK Skövde som var värd för tävlingen och det hade de lyckats bra med .

Der var en bra bana med tre olika special prov som kördes fyra gånger.
Två av de tävlande kom från SM Värnamo. Kalle Björk och Albin ”Hjalle” Hjalmarsson kom till start i klassen USM-3 med 59 startande.

Det visade sig att detta är en klart tuffare klass för Kalle och Hjalle men de höll sig väl framme. Kalle slutade på en tionde plats. Det var riktigt tätt för upp till plats fyra var det mindre än 1 minut och 45 sekunder på en total körtid av 1,5 timme. Hjalle hade en lite trevande start men körde upp sig från plats 45 till en plats 34 efter en riktigt kämparinsats.

Vann gjorde Max Ahlin Falköpings MK. Tvåa kom Albin Norrbin FMCK Skövde och trea Henrik Appelqvist Kortedala MK.