Nya framgångar för SMK Värnamo

Okategoriserade I helgen har SMK Värnamo varit aktiva på tävlingar.

Pressbilder: SMK Värnamo

Elliot Lord vann i Svemo Cup 85cc Rookie-klassen i Årsunda.   [1/3]

SMK Värnamos lag i division 1 tog kom trea i söndagens tävling i Skivarp.  [2/3]

SMK Värnamos lag i division 2 tog fjärdeplatsen i söndagens tävling i Skivarp.  [3/3]

I Årsunda kördes serien Svemo Cup 85cc Rookie i motocross där Elliot Lord tävlade. Riktigt fin och stabil körning i båda heaten som återigen resulterade i en fin förstaplacering.

Även serien Södra i Motocross kördes i helgen: deltävling tre kördes i Anderslöv och den fjärde deltävlingen i Skivarp. Resultaten var blandade för SMK Värnamos lag i division 1 och 2. Lördagens deltävling var ingen dag som kommer gå till historien tyvärr för motorhaveri på två motorcyklar gjorde att placeringen inte blev på topp. Söndagen var dock grabbarna revanschsugna i ett soligt Skivarp och med reparerade hojar så gjorde de grym körning, vilket resulterade i tredjeplacering för laget i division 1 samt fjärde plats för laget i division 2.

I helgen kördes även klassen Open Inbjudan i motocross och tävlande från SMK Värnamo var Carl Nydén, Albin Liljeblad samt Edwin Karlsson och samtliga tre gjorde fina tävlingsinsatser.