Sport

Edvin och Joel fyramålsskyttar när VIK vann i Tranås

Edvin och Joel  fyramålsskyttar när VIK vann i Tranås

Sport Värnamo IK svarade för en bedrift när man lyckades bortabesegra Tranås med 11–7 och en av matchvinnarna var Edvin Andersson.

Edvin svarade för fyra mål och spelade fram till två. Joel Toftgård svarade också för fyra mål samt en framspelning. Det stod faktiskt 8–7 med blott knappt tre minuter kvar av matchen.

Det här var tredje VIK-matchen i följd utan förlust och man klättrar sakta men säkert upptå i tabellen. Det känns som att man nu lämnat alla eventuella tankar på bottenplaceringar. Det känns ganska stabilt.
– Ja, även om inte Tranås är ett topplag vet vi att det är svårt att spela här uppe, säger VIK-tränaren Niclas Rundblad strax efter segermatchen.

I dag var VIK inte i underläge någon gång men hemmalaget kom aldrig närmare än oavgjort till 1–1, 2–2 och 4–6.

– Verkligen skönt. Vi är på gång och det är stabilt över hela laget. Kul också att vi gjorde tre mål spel fem mot fyra i dag, noterar Niclas.

Edvin Andersson var lysande i dag och bland övriga som imponerade märks Johan Niemi som var inblandad i sex av målen. Joel Toftgård är en mycket lovande lirare och nu lossnade det målmässigt för 17-åringen.

Närmast väntar Sävsjö hemma på fredag.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *