Sport

Forsheda föll mot jumbon

Sport Forsheda IF förlorade med 0–1 (0–1) mot jumbolaget BK Bosna, Matchen spelades på nya konstgräset i Forsheda där det ännu inte blivit någon hemmaseger.

Efter cirka 15 minuter tog gästerna ledningen och det var ganska logiskt Hemmalaget verkade inte vara vakna den första halvtimmen. Sedan jämnade man ut resten av halvleken för att ta över i andra.
Bosna backade hemåt och det var inte lätt för hemmaspelarna att ta sig igenom bortaförsvaret. Det var kompakt och även om Forsheda hade stort bollinnehav hade man svårt att skapa klara målchanser. Närmaste målchansen blev det inget av med, en situation där man tyckte att man borde hatt straff.

– Vi spelade bra i andra halvlek men Bosna försvarade sig bra, påpekar hemmatränaren Fredrik Högberg.

Han säger att man får ta med sig sorlet i andra halvlek och starta på det sättet i nästa match.

Forsheda har 22 poäng men behöver nog ytterligare 34 för att säkra kontraktet.

– Det har varit lite upp och ned för oss men jag tycker att vi ska kunna vina någon match till, säger Fredrik.

I dag plussar han alla för insatsen i andra halvek. Extra beröm till Sebastian Näbben” Persson, Kingsford Okae Boateng och Hugo Petersson.