Sport

Ny uddamålsförlust för BLIK

Värnamo.nu

Sport Trots ett stort, stort övertag i målchanser förlorade Bredaryd Lanna IK med 1–2 (1–0) på bortaplan mot Tranås.

BLIK-tränaren Tony Johansson var oerhört nedslagen efter slutsignalen. Det var en match där hans killar skapade nästan alla målchanser i matchen. Han tycker inte att hemmalaget hade mer än de två det blev mål på. Dessutom tycker han att segermålet i 83:e minuten var solklar offside.
– Alla utom domarna såg det, säger han besviket.

Han ger ändå en eloge till alla killar som kämpade oerhört väl men man har kvar sin akilleshäl: att göra mål på chanserna. Man spelar stundtals mycket fin fotboll men har nu blivit indragen i platserna längst ned i elitfyran.

Franjo Misic gav BLIK ledningen efter 26 minuter. Han blev frispelad i djupled och gjorde inget misstag.

Därefter hade BLIK tre riktigt heta målchanser men hemmamålvakten gjorde vid ett tillfälle en fotparad och räddade även i övrigt.
– Vi hade kunnat döda matchen där, noterar Tony.

Sex minuter in i andra halvlek fick hemmalaget sin första målchans och gjorde 1–1 på den.

BLIK hade en handfull spelare borta men de som var med spelade bra.

– Det saknas dock kvalitet framåt, säger Tony.

Extra plus i dag till Oscar ”Lanna” Johansson, Emanuel Rinaldo Miller och Franjo Misic.